Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Soy Luna, en ny tv-serie!

I lördags var vi inbjudna av Wonderland Event och Disney Channel till Mall of Scandinavia och förhandsvisningen av det första avsnittet av nya tv-serien Soy Luna. Jag åkte dit med sönerna och vi blev bjudna på massor av popcorn och festis och vi fick en varsin goodiebag. Representanter från Björn Axén fanns även på plats för att fixa håret på de barn som ville det. Och efter att vi sett första avsnittet i biosalongen av denna nya tv-serie så fanns Main Four på plats, bandet bakom Soy Luna-låten, och lilleman ville kramas och bli fotad med dem. Vi gillade tv-serien och ser fram emot fortsättningen. Men jag tänker mig att den riktar sig främst till barn mellan 6-14 år. Lilleman var väl lite för liten, men han satt så snällt och tittade intresserat. Han är väl van att se serier med sina storasyskon sedan tidigare :-)

Handling: ”Luna Valente lever ett lyckligt liv i Mexiko. Hon har skolan, ett extrajobb och tillbringar sin lediga tid med att umgås med bäste vännen Simon och åka rullskridskor. Lunas liv tar en oväntad vändning när hon flyttar med sin familj till Argentina, där hon tar sin tillflykt till rullskridskorna och upptäcker Jam & Roller. Följ Luna när hon utvecklar en ny passion för freestylerullskridskor, träffar nya vänner, blir kär och upptäcker sitt rätta jag.”

Tv-serien har premiär måndagen den 10/10 kl. 18.30 på Disney Channel. Soy Luna Premiär, Soy Luna, Disney, Disney Channel, Wonderland Event, Event, MOS, Mall of Scandinavia, Premiär

Efter eventet så tog vi en sväng in till Disney Store som ligger precis under biosalongerna, och lilleman ville bli fotad överallt, men den coolaste som han hittade var ju såklart storm troopern från Star Wars 😉

image Main Four, Soy Luna, Premiär Mall of Scandinavia, MOS, Disney Store, Blogg, Fotohella, Star Wars, StormTrooper

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *