Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Go for your dream!

Förra veckan så var jag ju iväg på en powerkväll – Make Life Happen,  anordnad av 4Good, det blev en helkväll fylld av mingel, choklad, vin, skratt, goodiebags och såklart pepp av alla inspiratörer och framgångssagor som vi fick höra från scenen, bland annat av storycoachen Katrin Sandberg (som var fantastisk att lyssna till, hon hade en riktigt behaglig och intressant röst och story, matinspiratören Jessica Frej pratade också och berättade att ända sedan hon var liten drömt om att bli tv-kock och att hon till slut blev det, en dröm som blev sann.

Det som är speciellt med dessa kvällar är att man verkligen känner sig så peppad att satsa på sin dröm, men tyvärr så försvinner den känslan efter ett par dagar då man kommer in i samma vardagliga lunk igen, hmm. Men visst, något har väckts i mig att det kanske är något annat jag ska göra, något som jag brinner för, något som jag vill satsa på :-)4Good, Event, Mingel, Rival, Hello Sunshine, Make Life Happen, Blogg, Fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *