Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En premiär, ett kalas, baka deluxe!

Redan fredagkväll, det är helt otroligt vad denna vecka har gått snabbt! Imorgonbitti kl. 08.00!! ska jag upp och tvätta, sen är det dags för en förhandsvisning, vi är inbjudna av Wonderland Event och Disney Channel för att se tv-serien Soy Luna. Det blir jag och sönerna som åker iväg på den. Det kommer att bjudas på dryck, godsaker och kidsen kommer att få en varsin goodiebag. Godsaker, ja ni förstår ju att mina kids längtar, haha :-) Men även för att se denna nya tv-serie. Serien har premiär på Disney Channel  den 10 oktober kl. 18.30.

Efter förhandsvisningen ska vi iväg till min kompis vars dotter fyller 1 år. Och efter det ska vi hem och baka deluxe inför lillemans 4 årskalas på söndag :-) Busy, busy men det e bara skoj :-)

Soy Luna, Disney Channel, Wonderland Event, Tv-serie

Handling:

”Luna Valente lever ett lyckligt liv i Mexiko. Hon har skolan, ett extrajobb och tillbringar sin lediga tid med att umgås med bäste vännen Simon och åka rullskridskor. Lunas liv tar en oväntad vändning när hon flyttar med sin familj till Argentina, där hon tar sin tillflykt till rullskridskorna och upptäcker Jam & Roller. Följ Luna när hon utvecklar en ny passion för freestylerullskridskor, träffar nya vänner, blir kär och upptäcker sitt rätta jag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *