Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Make Life Happen och läkarbesök!

En ny dag, en ny vecka, nya möjligheter! Eller hur?

Det är återigen måndag och solen skiner, det är mindre än en vecka kvar till lillemans födelsedag 🙂 Planering deluxe!

Senare idag ska jag följa med dottern på återbesök till läkaren för att ta fler prover för att se att hon mår bra i sin lungsäcksinflammation. Hon känner själv att hon mår lite bättre och är idag tillbaka i skolan. Tack till er alla för fina krya på hälsningar till henne!

Ikväll är det dags för Make Life Happen, en powerkväll anordnad av 4Good, en helkväll fylld av mingel, choklad, vin, goodiebags och att bli peppad av alla inspiratörer och framgångssagor från scenen, bland annat storycoachen Katrin Sandberg och Leila Karcaoui och matinspiratören Jessica Frej.

Tips helt enkelt på hur man ska nå alla livets möjligheter 🙂 Looking forward to this tonight with my dear friend Mia 🙂

 

Selfie, Me, Myself, Blogg, Fotohella, 4Good, Make Life Happen, Powerkväll,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *