Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Liseberg i bilder!

Här kommer en massa bilder från vår helg i Göteborg och Liseberg 🙂 Första natten bodde vi på Quality Hotel Winn, ett hotell som vi bokade med Coop-poäng som vi samlat ihop. Ett hotell som det var lite krångligt att hitta till när man inte varit i Göteborg så många gånger förr, men vi hittade tillslut en buss som tog oss dit. Hotellet ligger vid E6:an vid Tingstadsmotet avfart 77, 3 km norr om Göteborg. Väldigt fräscht på insidan med fint rum, bra mat och en härlig pool.

image image image

Dagen efter så tog vi bussen in till centrum för att därifrån promenera mot vårt nästa hotell för att lämna av våra väskor, på fyrstjärniga Hotell Liseberg Heden. Ett hotell med gångavstånd till Liseberg 🙂 Superfint hotell, trevlig personal och vi fick ett stort tvåvåningsrum. Det är alltid roligare när rummen inte ser ut som alla andra. (Detta var faktiskt en vinst från en tävling jag vann i somras på Pågens instagramkonto. En tävling där man skulle göra tricks i luften och ta bild, vi skickade in flera bidrag och hade tur 🙂 Efter att vi lämnat väskorna på hotellet så gick vi mot Liseberg. Vi var på plats kl 11 när de öppnade och gick hem 23.00 när de stängde, haha 🙂 Ja vi var trötta! Men nöjda efter en heldag med karuseller, churros, glass, mat och trevligt sällskap med våra grannar hemifrån som också var där.

Göteborg image image

image image image  image image image image image image image image image image image

image image

image image image image image   image image

image image image image image

På söndagen efter goda frukosten så packade vi ihop och tog en rask promenad i spöregnet mot centralstationen och tåget som skulle ta oss hem. En toppenhelg och hotell Liseberg Heden bor vi gärna på igen 🙂

image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *