Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Cloettas nyheter

Lyckan när vi fick hämta ut ett paket från Cloetta med flera av deras nyheter, för att testäta! 🙂 Barnen jublade! Mina stora favoriter blev helt klart Polly med mintiga smaker av päron, mörk choklad och polka. Och påsen som heter lördagspatrullen blev lillemans favorit med innehåll av bland annat minisurisar, klubba och tablettask. Eller favoriter och favoriter, allt gick ner ska jag säga, vi är ju en familj som äter godsaker på fredagar och lördagar och helgen som var åkte vi ju tåget t/r till Göteborg/Liseberg och då gick det åt lite godis, hihi 🙂

Med i paketet fanns oxå Malaco Kalaspatrullen, Bonbons, Fudge, Toffee, MüsliBite Seeds och Läkerol halstabletter med tranbärssmak (sockerfria).

Och fudgen, Oh my god så goda, mumsigt goda med smak av vanilla choco och vanilla cappuccino. Toffeen var inte heller helt fel, med krämiga smaker som choco 🙂 MüsliBiten var något som föll sambon i smaken, en energifylld chokladbit av müsli, nyttiga fröer och smaksatt med fruktjuice.

Alla dessa nyheter väntas komma i butik från v. 38.

image

imageCloetta, Malacoimage image image

2 reaktioner på ”Cloettas nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *