Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Closeup with my daughter!

Me and my babygirl :-) Eller inte riktigt baby ju, hon fyller faktiskt 14 snart. Vart tar tiden vägen? Den här bilden tog vi igår ombord på tåget från Göteborg. Hela family spenderade helgen där och på Liseberg. Mer om det senare :-)

Önskar er alla en fin dag!

image

2 reaktioner på ”Closeup with my daughter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *