Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Italy here I come!

Ibland kan jag verkligen vara riktigt impulsiv, ungefär som nu 😉 då jag kände att det varit en hektisk period på jobbet och att jag vill ha lite egentid med min äldsta son. Så jag kollade runt på några resesidor och vips så hade jag bokat och betalat för en resa till Italien. Så om 2 månader åker jag och sonen på en weekend till Bergamo i norra Italien :-) Längtar! Priset, jo totalt 2600kr för flyg t/r, hotellnätter, frukost, extra frukt på rummet. Absolut prisvärt tycker jag!

bergamo-venetian-walls-1024x396

 

En reaktion på ”Italy here I come!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *