Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Den allvarsamma leken!

Ja i måndags vart en riktigt lyxig kväll, jag och sambon var iväg på galapremiären av dramafilmen ”Den allvarsamma leken”. Filmen är 1 timme och 56 minuter. Det var en gripande handling och de nästan 2 timmarna som vi satt där gick väldigt snabbt. Innan filmen så bjöds vi på vin, vatten, olika ostar, choklad, chips och nötter och efter filmen var det efterfest på Boqueria där det bjöds på öl, vin och smörgåsar med rödbetor och chevréost mm. Samtliga skådisar samt regissören Pernilla August var med under filmen och efterfesten och ja, liite starstruck blev jag och gick faktiskt fram och pratade lite med Pernilla och tog en bild med henne 🙂

Många av er tror säkert att jag får massor av inbjudningar till tex premiärer etc hela tiden, och visst, vissa inbjudningar får jag, men långt ifrån alla 😉 Till just denna galapremiär hade jag faktiskt vunnit mina platser via Mat.se instagramsida. Jag skrev en liten fin motivering varför jag och min vän Angela skulle få gå på galapremiären och vi vann 🙂 Nu kunde inte Angela följa eftersom hon jobbade, så sambon ställde upp och det blev en supermysig kväll. För det är verkligen inte ofta vi går ut ihop, typ var 5:e år eller så haha 😉 Mysigt att dejta sambon ibland.

Filmen har biopremiär imorgon den 9/9, gå och se den vetja 🙂

Den allvarsamma leken, Pernilla August, Wonderland Event, Nordisk Film, Sverrir Gudnason, Risenta, Galapremiär, Premiär, Biograf, Rigoletto image image image image

image image

Här är bilden på mig och Pernilla August 🙂 Starstruck! Och jag har väl ingen kommentar på bilden av mig och sambon, haha 🙂 Han ville att vi skulle fota så att det såg skräckfilmsaktigt ut när vi var på väg hem i mörkret, hmm 😉 Love u!

image Den allvarsamma leken,

Handling:

”Journalisten Arvid Stjärnblom och konstnärsdottern Lydia Stille träffas i skärgården en vacker försommarkväll. Omedelbar förälskelse uppstår. De inleder en romans men på grund av sociala omständigheter glider de ifrån varandra. De finner ett tryggt liv med någon annan och gifter sig på var sitt håll. Tio år senare träffas de igen. Drömmen om den rena, stora och oförstörda kärleken är magnetisk och de inleder en passionerad affär. Priset för affären kräver större offer än vad de båda kan ana.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *