Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mot Helsingfors del 1 :-)

Eftersom jag har rätt måånga bilder från vår lilla minisemester med Silja Symphony till Helsingfors helgen som var så börjar jag med att visa själva hytten. Vi bodde i en familjehytt med mumintema med 5 bäddar vilket passar oss perfekt. I hytten finns också en välfylld minibar med läsk, alkoholfritt bubbel till barnen och öl till oss vuxna. På Silja Symphony så är tio stycken av familjehytterna med mumintema och har en storlek mellan 14-18m2. Utsikten är mot den långa promenadgatan och det är riktigt mysigt att sitta och titta ut där, man har perfekt vy över butiker, restauranger och alla som går fram och tillbaka :-) Både Silja Symphony (som vi åkte med) och Silja Serenade åker dagligen till Helsingfors på 40 timmars kryssning, vilket innebär 2 nätter ombord och en dag i land i Finland. Rekommenderar varmt att välja en muminhytt om ni är en familj som åker, helmysigt verkligen :-)

 image Familjekryssning, Muminkryssning, Tallink Silja, Silja Symphony, Blogg, Fotohella, Helsinki, Helsingfors, Kryssning, Tips

image image

image image

image image Familjekryssning, Muminkryssning, Tallink Silja, Silja Symphony, Blogg, Fotohella, Helsinki, Helsingfors, Kryssning, Tips image image image image image Familjekryssning, Muminkryssning, Tallink Silja, Silja Symphony, Blogg, Fotohella, Helsinki, Helsingfors, Kryssning, Tips

Familjekryssning, Muminkryssning, Tallink Silja, Silja Symphony, Blogg, Fotohella, Helsinki, Helsingfors, Kryssning, Tips

2 reaktioner på ”Mot Helsingfors del 1 :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *