Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fullt ös med jobb, galapremiär, kryssning och lite till :-)

Redan måndag och det har varit sjukt mycket på jobbet idag, puuh! Men ikväll väntar röda mattan och galapremiär och under helgen som va så hann vi med kryssning med Silja Symphony, besöka Skansen och Gröna Lund. Det ni, skoj, skoj 😉 Berättar mer när jag hinner, typ imorgon :-) Kraam

Coop Skansen, Görna Lund, Tallink Silja, Silja Symphony, Blogg, Fotohella

2 reaktioner på ”Fullt ös med jobb, galapremiär, kryssning och lite till :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *