Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Make up Store Beautyshow fall/winter 2016

Ja det är ju Fashion Week denna vecka, överallt, speciellt på min Instagram kan jag se bilder från flera olika modevisningar. Jag hade velat se flera (fick inte tiden att räcka till), men jag hann i alla fall med en, och det var Make up Stores i tisdags. Otroligt cool show med spektakulära kläder och i ögonfallande makeup på modellerna. Innan showen så bjöds vi på dryck i specialtillverkade Make up Store vinglas och tilltugg, jag Angela och hennes dotter minglade runt lite.

Jag önskar verkligen att jag hade haft en systemkamera så att jag kunde ta riktigt fina bilder på modellerna som gick catwalken, men jag gjorde mitt bästa med min iPhone och här nedan ser ni resultatet.

Erwik Communicatin bjöd in till detta :-) Och med oss hem fick vi härligt fyllda goodiebags med makeup!Fashion show, Beauty Show, Make up Store, Erwik Communication, Blogg, fotohella, makeup, fashion, catwalkimageimageimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *