Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Svenska Lantchipsen blev favoriter denna månad!

Precis som förra månaden och månaden innan dess så i stort sett kastar vi oss över boxen från Testagram när den kommer 🙂 Är ju så spännande att se vad som finns inuti. Jag tror faktiskt dottern blev mest glad denna gång, speciellt när hon såg de goda svenska lantchipsen 🙂 . Men oxå Tutti Frutti Sour godis och läkerolen med melon sour smak. De försvann från boxen rätt snabbt i alla fall 😉 Från Santa Maria fick vi en enchilada kryddpåse vilket är perfekt då vi oftast äter tacos/enchiladas varje fredag. Risenta Proteinflingor ska jag testa imorgon bitti ihop med min filmjölk som jag äter till frukost varje dag.

Och sambon som har sjukt mycket på jobbet nu och knappt hinner äta på dagarna tänkte jag skulle få testa God Morgon Fiberdryck, perfekt i smoothies ju. Snabbt och enkelt 🙂 Kvar att testa för oss sen är lättdrycken från Kiviks Musteri med melonsmak, Bravo Boost Chia-dryck och de salta lakritsbitarna från Nellie Dellies!

Yes vi är väldans nöjda även denna månad 🙂Testagram, TestagramS, Santa Maria, Yup, Risenta, Kiviks Musteri, Nellie Dellies, Tutti Frutti Sour, God Morgon, Svenska Lantchips, Bravo, Blogg, fotohellaimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *