Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Frihet på topp!

Nu kanske ni tycker att jag skriver mycket om Idre Fjäll, men det är för att jag längtar tillbaka. Det var ju hela familjens absoluta bästa vecka på heela sommaren. Bara det där att få vandra upp på olika fjäll som Gränjesvålen som låg typ låg precis utanför dörren. Och att få komma upp på toppen, andas härlig fjälluft och titta ut över den vidsträckta utsikten.  Verkligen livet på en pinne. Till Städjan och Nipfjället går det att ta en rätt lång promenad och sedan klättra upp. Men det går också att ta bilen till dessa fjäll och då ta vandringsleden direkt upp mot toppen. Behöver jag ens säga att vi vill tillbaka nästa sommar! Frihet deluxe.

Då gärna med liite mer sol 😉

Idre Fjäll

4 reaktioner på ”Frihet på topp!

  1. Underbart med höga berg o djupa dalar och som jag förstått så fanns det ju aktiviteter för alla i familjen vilket är suveränt.
    Önskar att Ni kan åka tillbaka nästa år och att få uppleva fjällen i solsken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *