Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Dags att gå på visning – Fashion Week has begun :-)

Idag efter jobbet ska jag direkt åka och möta upp fina Angela och gå på event, roligt! Jag är hennes + 1 idag :-) Fashion Week har ju startat nu och idag är det dags för Make Up Stores visning med höstens färger – beautyshow fall/winter16.

Jag får helt enkelt packa med mig lite makeup till jobbet och fräscha till mig innan jag sticker iväg sen 😉

Make up Store, Modevisning, Event, Erwik Communication, Fashion Week, Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons