Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Loppi event Höststart!

Som ni kanske har sett på min Instagram så var jag på event i går, det var årets Höststart med Loppi. Och det som är så härligt med Loppi-eventen är den varma feeling som infinner sig. Att få träffa bloggvänner, käka gott, mingla, skratta och träffa bra och nya utställare. Eventet hölls i Eric Ericsonshallen, en väldigt vacker lokal med högt i tak. Det var väldigt många på plats så det blev lite lätt varmt och svettigt där i minglet, och stressigt eftersom man knappt hann runt till alla utställare, men vad gör det när man får träffa finfina människor 😉 Vi fick också lyssna till konferencier Hugo Rosas och Cissi Ehrling och det första som hände var att han lyfte upp henne över huvudet och snurrade runt, men när han sen ställde ner henne igen så fastnade hans klocka i hennes klänning, så det blev skratt från dem och från oss i publiken :-) Vi fick också lyssna till flera utställare som var på plats, tex Trygghansa som pratade om första hjälpen gällande barn och att det är viktigt att gå utbildning för det. Loppis toppbloggare visade Ellos höstnyheter på catwalken, och det var flera outfits som jag blev sugen på att beställa hem :-)

Efter allt från scenen var klart så blev det mer mingel, vi käkade god lunch från Panini, jag åt en pastasallad, mums! Med oss hem fick vi en varsin välfylld goodiebag och en av de mest spännande produkterna i goodiebagen var helt klart den hopfällbara engångspottan från Tron. Såå smart ju, liten och enkel att ta med och om barnet behöver bajsa så är det bara att vika upp den. Tummen upp för den! Sambons favorit som jag kom hem med var absolut protein puddingen från Barebells – dubbel choklad! :-) Barnen gillade Loka crush apelsin, Kalle och Bamse tidningarna och skogaholmlimpan.

Den första bilden här nedanför är fotad av Sandra Rogers :-) På bilden står jag bredvid fina Cutekids. Vi hängde inne på eventet med fina Deliquate.
Loppi Event, Loppi Sverige, Loppi, Sandra Rogers Photography, Fotohella

image image

image image image image image

image image image image image image image image image

image imageimage Panini image Loka Crush Tallink Silja image

image MathemTLoppi, Loppi Sverige, Event, Höststart, Blogg, Bloggevent, fotohella, GoodiebagTack till alla er sponsorer och utställare, som bland annat:

Trygghansa

Kids Zoo

me&i

Viaplay

SiljaLine

Neutral

MatKomfort

Mathem

OTTO

CleanDrink

Emmaljunga

Barebells

Paulúns

Tron engångspotta

Skogaholm

Alex & Phil

mfl.

Tack för ett väldigt bra ordnat event, igen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons