Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Höstens varma färger

Jag Älskar verkligen alla vackra färger som dyker upp nu när hösten närmar sig :-) Varma och mysiga färger, ja det är verkligen så att det ”kliar” i fingrarna och jag vill bara sitta ute och måla tavlor, eller när det blåser upp och är sådär ruggigt höstlikt, få krypa upp i soffan med böcker och bara maratonläsa :-)

Idag väntar Loppi Höststarts event, som jag ser fram emot, ska bli skoj. Uppdaterar och berättar mer efter jag varit där :-)Höst, hösten

En reaktion på ”Höstens varma färger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons