Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Idre Fjäll, för stora och små!

Ja förra veckan så var vi i Idre Fjäll. En otroligt härlig plats måste jag säga. Vi fjällvandrade (vandrade upp till Gränjesvålen, Städjan och Nipfjället, tog promenader och löpturer runt fjället, utforskade naturen, letade hjortron, grillade pinnbröd, åt våfflor i Våffelboden, kollade vattenfall (Fjätfallet), träffade 30 huskys på en kennel, åkte till norska gränsen, badade i utomhus och inomhusbassängen. Spelade bowling, pingis och testade skyttestigen. Gick låghöjdsbana, fick se renar på nära håll. Vi åkte linbana, lilleman testade Askeklubben och sprang Askeloppet, fick träffa getter och höns. Vi åkte fjälltåget (traktor med släp) och fick uppleva en härlig kyla och regnigt väder under veckan (tur att vi hade bra kläder med oss) Det var 2 till 7 grader ute, brrr! De hade ett program med massor av olika aktiviteter för stora och små, men man kunde såklart oxå välja att göra egna turer och aktiviteter när det passade en själv 🙂

Vi bodde i en riktigt fin lägenhet på 70 kvm med tre sovrum, braskamin i vardagsrummet och en bastu i badrummet. En stor balkong med utsikt över fjällen. Ja det var verkligen ett ställe som vi kommer att försöka besöka igen 🙂 Väldigt många av dem som var där cyklade i alla fina cykelleder eller åkte rullskidor på stadion. Vi handlade med oss rätt mycket mat från Idre på vägen till Idre Fjäll (hade även med hemifrån) men det hade vi inte behövt för i Idre Fjäll så finns det en välsorterad Ica affär, en pizzeria med goda pizzor, en restaurang som serverade frukost, lunch och vissa kvällar buffé. Och ett stort aktivitetscenter (hoppland, spelrum, lekrum, bowling, pingis, gympahall, badhus etc) med enklare maträtter och godsaker. Och till bra priser.

Ja jag kommer säkert att berätta lite mer detaljerat kring allt vi gjorde, men här kommer tokmånga bilder från vår vecka till fjälls 🙂 Och ja, vi längtar redan tillbaka!

image image image image image image

image image

image image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image image

image image

image imageimage imageimage image

image image

image image image image image image

image image image image

image image image

image image image image image image image image image image image image

image Idre Fjäll, Blogg, Fotohella, Resa med barn, Tips, Fjällen, Idre, Aktiviteter, Askeklubbenimage

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Idre Fjäll, för stora och små!

  1. wouw,underbara kort som lockar även mig till fjällen NI hade ju fruktansvärt kallt men myggfritt? inte visste jag att det fanns sååååå mycket att göra på sommaren TACK för info och underbara foton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *