Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Extra pengar och Pokemon Go!

Som ni vet så möblerar vi om, rensar och håller på 😉 Och vi har såå mycket grejer och kläder som jag bara har velat kasta, för att bli av med. Men, istället så gjorde jag i ordning flera klädpaket, typ med 15 olika plagg i och la ut i olika säljgrupper på fb för 100kr/paket. På två dagar har jag sålt allt jag la ut. Verkligen toppen att kläderna och sakerna kommer till användning hos någon annan 🙂 Och lite extra pengar i plånboken för mig, tummen upp på den!

Imorgon ska vi upp tidigt hela familjen för att dels träna (springa och spela fotboll) innan frukost, men oxå jaga Pokemons 😉 Yes, vi som så många andra spelar Pokemon Go…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *