Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Pressvisning av Ice Age: ScratAttack

Nu har jag och familjen varit och sett pressvisningen av nya Ige Age filmen ScratAttack som har biopremiär på fredag den 8/7. En riktigt rolig familjefilm där man återigen får följa Ice Age gänget på deras galna upptåg. Framför allt den lille otursförföljda Scrat. Eller vi trodde faktiskt att det skulle vara liite mer med Scrat än vad det var. Ni vet den lilla ekorren som man tycker så synd om, haha usch stackars liten vad han råkar ut för, och denna gång i rymden!

Men det är en film som passar hela familjen, stora barn som små 🙂 Att lilleman somnade hade inget med filmen att göra utan han och resten av familjen har badat hela dagen idag så han var helt slut 😉 Men han såg början och slutet i alla fall.

Filmen är 1 timme och 35 minuter och absolut sevärd. Så då vet ni vad ni ska göra en regnig dag i sommar 😉

Ice Age, Scratattck, pressvisning, biograf Grand, blogg, fotohella, biopremiär

 

Info om filmen:

”Scrats ständiga jakt på det svårfångade ekollonet skjuter ut honom i rymden där han av misstag sätter igång flera kosmiska händelser som förändrar och hotar ICE AGE-världen. För att rädda sig själva måste Sid, Manny, Diego och resten av gänget lämna sina hem och ge sig ut på en resa som blir full av skratt, äventyr, exotiska platser och på vägen stöter de på en hel drös nya figurer.”

(Bild lånad av SF.se)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *