Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Soffpotatis för en dag!

Ja ni, vet ni vad? Sambon och barnen cyklade för en stund sedan in mot stan för att kolla in spännande triathlonloppet som springs/cyklas/simmas idag. Vi har två kompisar som är med.

Men jag stannade hemma för att vi har tvättstuga. Min tanke var också att jag skulle städa, plocka undan och rensa men nää! Jag har läst bok, vilat och bara njuter av tystnaden 🙂 Som sambon sa, ”jag tar med barnen så kan du bara ta det lugnt.” Inte ofta att jag känner att jag behöver vara själv, men just nu så! Men ska nog masa mig upp ur soffan och gå till tvättstutan snart, och kanske börja fundera på vad vi ska käka till middag? Eller så skiter jag i det och tar det sen, haha 😉image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *