Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

I´m back in business .-)

Hello! 🙂 Äntligen tillbaka i bloggen, efter en veckas uppehåll, det är helt otroligt vad tiden rinner iväg 😉 Jag jobbar till nästa fredag och sedan har jag semester i 5 härliga veckor. Om jag längtar? Jaaaaaaa 🙂

Den här veckan har varit sjukt mycket att göra på jobbet, vi håller på att renovera och bygga ut vårt kontor, och det ska packas, planeras, flyttas etc. Ja ni vet sånt där som ligger i mina händer. Så de senaste veckorna har bestått av planering för hela kontoret med flyttschema, kontakter med byggjobbare, flyttfirma, hantverkare etc.

Men till något mer spännande, min äldsta son är på dagseglarläger den här veckan, han är där med en kompis och de verkar ha det toppenskoj 🙂 De får segla optimistjollar minst 3 timmar varje dag, sedan även leka, bada, käka lunch, mellis och fri lek. Rekommenderar verkligen detta till er som har barn som gillar båtar och vatten.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *