Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

”Slut som artist”

Yes, this is me today! Solen skiner ute och det är sommar, men lilla jag ligger inne, helt slut. Jag skrev ju om min pruttdag i fredags, ja och det har ju inte blivit bättre :-(. Halsen är svullen och det gör ont när jag försöker äta/dricka nåt. Jag är sjukt trött och är öm i huvudet, och typ yr. Va iväg och lämnade blodprov och halsprov imorse, jag var helt övertygad om att det skulle va halsfluss, men nejdå, ett envist virus i min kropp som gör att jag känner mig helt ”slut som artist”. Så för första gången sedan mars 2015 så har jag varit hemma sjuk från jobbet idag. Och igår på morsdag gjorde sambon världens godaste pasta till middag, som jag tvingade i mig trots smärta varje gång jag svalde. För det var det värt! Så god!

Nä, nu är det dags att ta en Ipren, eller kanske en alvedon, eller båda två 😉

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *