Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vad egentligen är en Sophelikopter?!

Det var ju inte baara en pruttdag igår, jag berättade ju om min halsont och förkylning.. Utan igår var det även biopremiär för den svartvita filmen Sophelikoptern!! En film där dottern har en liiten roll i slutet (om de inte klippt bort henne 😉 ) Hur som helst så ska vi gå och se den. Tror den är lite udda, lite speciell, men absolut sevärd :-) En svensk roadmovie.

(Foto från Sophelikopterns fb-sida)

Sophelikoptern

Text från sfi.se:

”Någonstans i Sverige lossnar en gigantisk sopcontainer från sin kätting under en helikopter och faller till marken med ett brak. Samtidigt vaknar Enesas mormor med ett ryck och känner plötsligt en enorm saknad efter sitt gamla väggur som lämnades in på reparation för över ett år sen. Hon ringer Enesa som lovar att hämta vägguret hos urmakaren och köra hem det till henne. Enesa hämtar klockan och två dagar senare inleder hon den över 100 mil långa bilresan hem till mormor tillsammans med sin bror Baki och vännen Saska.

Trots det till synes enkla uppdraget så blir det en händelserik resa – de kommer till en älgfarm utan älgar, de stannar vid världens största osthyvel, de hamnar på sjukhus efter en incident med en elpistol och de får se världens tredje största stol gå upp i lågor. Och vad är egentligen en sophelikopter?” :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *