Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Pruttdag!

Vilken pruttdag!! Mår inget vidare alls, jag har ont i halsen, värk i kroppen, känner mig febrig :-( Så nu efter att ha jobbat idag, hämtat ungar, varit iväg på sonens basketavslutning och sedan lämnat av honom på disco och handlat mat så sitter jag nu i soffan och bara slappar.. Ska nog göra mig en kopp te…

Tur att lilleman är på topphumör :-)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *