Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Premiäröppning av BR – 25% på allt lego!

Imorse kl 10.00 öppnade dörrarna till den nya BR butiken, Nordens största BR leksaksbutik i Stockholm. Den ligger på Drottninggatan, på andra sidan gatan från Åhléns city. Jag hann förbi en sväng och fyndade bland annat lego, de har ett finfint erbjudande nu fram till söndag den 29/5, 25% på all lego! Och de 100 första club-medlemmarna som handlar varje dag fram till söndag får en välfylld goodiebag :-) Så passa på att fynda i denna 1300 m2 stora butik, som är fylld med alla leksaker du kan föreställa dig. Fyra dagar av aktiviteter och massor av toppenbra erbjudanden :-)

Markoolio uppträder i butiken lördag den 28 maj kl 13.
Träffa BR-maskoten och Red från Angry Birds.

image 

2 reaktioner på ”Premiäröppning av BR – 25% på allt lego!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *