Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

TestagramS innehåll i maj :-)

Kolla vilka toppenbra produkter i denna månadens box från Testagram, kände att jag bara måste fota allt utomhus igår i det fina solljuset. Blev en extra somrig bild :-) Min stora favorit i denna box är absolut den goda bubbliga äppeljuicen – Äppletiser. Oj så god! Sen handtvål är ju alltid superbra, denna gång från Bliw, den står redan i badrummet tillsammans med tandkrämen expert white från Colgate. Skittles är lillemans favorit bland godsaker i vanliga fall så han blev superglad och la beslag på den påsen 😉 (fast han har inte ätit den än, vi käkar ju bara godis på lördagar, så han sparar, hehe). Med också i boxen fanns produkter från Lipton, Nutrilett och Nivea. Testagram.se, TestagramS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *