Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Nyheter med Loppi Blogbag

Återigen härligt bra produkter i Loppi Blogbag som vi fick hem för ett tag sedan :-)

Mössan från Geggamoja ville lilleman ha på sig på en gång. Vi har flera mössor från geggamoja, gillar verkligen både material och utseende. Passar alla mina kids och deras åldrar. Den nya Snobben filmen tittade barnen på direkt och den fick tummen upp, så se den :-) Vi i familjen gillar ju tacos så den spännande nyheten från Old el Paso ”Chicken Tinga” ska vi testa till helgen. Tror att det kommer att bli supermumsigt. Min personliga favorit denna gång är ansiktsrengöringen från Dermosil, den är som en lätt gel som doftar svag citrus, gillar´t!! :-)

image  image Snobben, Loppiblogbag, Blogbag, the peanuts movie, blogg, fotohella

Haha, kolla de sista två bilderna. Det är lillemans mästerverk, han ville såå gärna också fota saker när jag höll på. Så han ställde upp sina favoriter (bilen och Enderman från Minecraft) ihop med goda yoghurten och chicken tanga. Blev riktigt fina foton, kanske ska låta han ta bilder i fortsättningen, min lilla sötnöt till bloggbarn, hihi :-)

Dermosil, Dermoshop, Loppiblogbag, Blogbag, Blogg, fotohella image  yoplait safari, yoghurt, loppi blogbag, blogbag, loppi, loppisverige, blogg, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *