Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En helg av fix och soool :-)

Det var ju fantastiskt fint väder helgen som var, och planen var egentligen att flytta och möblera om i alla rum här hemma. Men är det sol så vill man vara ute :-) Och ovanligt nog så hade vi bara ett barn av tre barn hemma. Äldsta sonen var på Musikhjälpens kollo (hade underbart roliga och bra dagar) och dottern var på kompisens lantställe.

Så jag och sambon passade på att mysa med lilleman, vi lekte i parken, spelade fotboll, basket. Vi hann med att plantera om alla blommor med ny jord, åka och köpa nya blommor/växter som lilleman själv fick välja vilka han ville ha. Vi träffade lillemans bästis i parken och lyxade till med calippo jordgubbsslush. Och till och med en sväng till Ikea hann vi med, haha. Bäst att passa på, våra stora kids tycker väl inte att det är såå skoj att hänga där :-)

 image

 image image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *