Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hur mår jag?!

Ja ni. Så här schnygg och pigg känner jag mig INTE idag, ja inte igår heller. Nä igår började morgonen med att jag tog på mig ett par trasiga byxor, sedan linnet bak och fram. Det gjorde ont i halsen när jag svalde. Jag kände mig allmänt yr och snurrig på jobbet och sååå trött!! Idag vaknade jag med migränen ”from hell” med ont bakom ögat och tinningen på vänster sida. Och konstigt torr och ont i halsen, liksom långt ner i mitten. Jag missade tunnelbanan imorse. Och jag har varit såå trött plus haft det körigt på jobbet med mycket som måste göras men som jag inte hinner med. Jag har påbörjat massor av saker, men det dyker alltid upp något nytt så jag hinner inte avsluta. Suck! Måste vända detta nu!

Har sedan vi kom hem från Gran Canaria haft ont i halsen. Lilleman har fått hosta, dottern är förkyld och har hosta. Och nu ikväll har även jag börjat att hosta, bläää!! Vill bli frisk, vill ha friska ungar, vill känna mig pigg. Faktiskt så ska det bli skönt med en ledig dag på torsdag. Sova ut och bara vara :-) Nu har jag gnällt av mig lite.. Kram på er…

imageNågot positivt är ju vädret. Såå varmt och skönt väder ute denna vecka!! Snart sommar! :-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *