Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En VIPdag på Parken Zoo med loppi :-)

Igår var vi inbjudna av Loppi till smygpremiären av Parken Zoo. Vi åkte väl runt kl. 09.00 hemifrån och var framme strax efter 10.00. Nära och bra. Parken har premiär den 5/5 för säsongen, men vi hade lyxen att få vara i parken redan igår, uppleva djuren, se nya Lemurernas värld – där de springer runt fria och till och med har en egen GoPro-kamera där de kan filma/fota sig själva 😉 Vi fick också åka karuseller, testa nya Krokodilsafarin, äta hamburgerlunch, käka sockervadd och popcorn, allt detta för oss inbjudna :-) När vi gick hem så fick alla barnen en finfin goodiebag.

Det gulligaste på hela dagen var nog lemurmamman som bar på sin bebis på ryggen, lilla bebisen satt tryggt på sin plats och hängde liksom bara med. Alla som var där just då tog massor av bilder :-) Fler nyheter för i år är att zebran finns att se och de nya maskotarna Wilma & Morris som har ett helt eget lekland i parken.

image image

image image

image image

image imageimage image

image image image

image image

image image image image image

image image image image image image

 

5 reaktioner på ”En VIPdag på Parken Zoo med loppi :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *