Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sponsorer till vinsterna Mammakryssningen 2016

Ja det var ju inte bara välfyllda goodiebags som alla vi mammor fick i lördags utan alla fick oxå en varsin vinst i den utlottning jag ordnade ombord i ett av konferensrummen. Stort Tack till alla ni fina sponsorer som bidrog till detta :-)

Tack till Glossybox som bidrog med miniboxar med presentkort i på en varsin Glossybox till tre mammor. Och till Bamba.se som sponsrade med en sparkcykel (Mini Scooter).

Glossybox, Mammakryssning 2016, Fotohella Bamba.se, Sparkcykel, Mammakryssning 2016

Tack till Jollyroom som sponsrade med ett set med bord och stolar från märket Cloudberry Castle, ett paket som vägde baara 13 kg :-) Och det blev en lycklig mamma från Skåne som vann den vinsten :-) Och Tack till Jamabarn som bidrog med en toppenfin ABC plansch.

Jollyroom, Cloudberry & Castle, Mammakryssning 2016, Fotohella Jama Barn, ABC, Mammakryssning 2016, Fotohella

En lycklig mamma fick med sig hem ett presentkort på Bamses barnkasse från City Gross och två mammor fick ett varsitt presentkort på en varsin Testagram box. Tack till er för att ni valde att sponsra med vinster till vår Mammakryssning :-)

City Gross, Matkasse, Mammakryssning 2016 Testagram, TestagramS, Mammakryssning 2016

Tre mammor vann ett varsitt presentkort på Zalando och hela 5 mammor fick en varsin prenumeration av Egmont till sitt barn på bland annat Frost och Bamse :-) Tack till er!

Zalando, Mammakryssningen 2016  Prenumeration, Egmont

Fem mammor fick en varsin härlig målarbok – Zodiaken- måla ditt stjärntecken. Och jag vill tipsa om en toppenbra sida om man har skrivit en bok och vill ge ut den. Om man vill förverkliga sin författardröm. Kolla in sidan från Nordens största bokutgivare där du kan Göra din egen bok :-) Och en mamma vann ett härligt kit med hudvårdsprodukter från La Roche-Posay. Tack till er som ville vara med och sponsra oss.

Zodiaken, Lava Förlag, Mammakryssningen 2016 La Roche-Posay, Mammakryssningen 2016

Alla hade vi favoriter bland vinsterna och detta var min, en lightbox från Sweet Mini, en ljusbox med tre rader att skriva meddelanden på med bokstäverna som följer med. Jag höll tummarna men det var en annan mamma som vann den :-) Tack till er att ni ville bidra med denna vinst :-)

Sweet Mini, Lightbox, Mammakryssningen 2016

Tack till Lipfish som bidrog till att två mammor fick med sig färgglada klädkit hem. Barn och vuxenkläder i hög kvalité.

image Lipfish, Mammakryssningen 2016

Tack till Barnens Bokklubb som sponsrade med ett bokpaket med fyra böcker till en glad mamma :-)

Barnens Bokklubb image

Geggamoja bidrog med två fina paket och det första av dem hade jag turen att vinna, gissa om jag har en väldigt glad liten son som fick Geggamoja nallen :-) Den sover bredvid honom nu. Det andra paketet med elefanten plus två mössor vanns av en mamma som också blev glad förstås :-) Stort Tack!

image Geggamoja, Mammakryssningen 2016

Tack till Gunry som bidrog med ett vinstkit med minivarianter av alcogel och Tack till Green People som sponsrade med många olika produkter så jag fick dela upp dem till tre olika vinster :-) (På bilden nedan så är inte alla Green Peoples produkter med). Det var också en mamma som vann en ny kryssning med Birka Cruises, har ingen närbild på det presentkortet, men syns på bild längre ned :-) Tack också till er.

Gunry Green People, Mammakryssningen 2016

Här kommer bilder på några av alla glada vinnare :-)

Green People La Roche-Posay Zalando City Gross Zodiaken - mål ditt stjärntecken Sweet Mini, Lightbox Jollyroom, Cloudberry Castle Geggamoja, Fotohella image image

Mammakryssningen 2016, Fotohella Green People, Geggamoja 

Jama Barn, Sweet Mini, Bamba.se, Mammakryssningen 2016, Fotohella, Egmont, Zalando, Glossybox image

Lipfish, Jollyroom, Mammakryssningen 2016, Birka Cruises, Green People, Barnens Bokklubb, City Grossimage 

Ja, det är svårt att veta vad man ska säga mer än TACK!!!! till alla företag som tror på oss :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *