Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mammakryssningen 2016, i lördags åkte vi :-)

I lördags var det så dags, årets Mammakryssning med Birka Cruises. Som vi har sett fram emot att ses, för de flesta av oss var det 1 år sedan vi sågs senast. Detta är fjärde året som jag anordnar Mammakryssningen för mammagruppen  jag är med i. Vi är ett gäng på 104 mammor som har hängt ihop online sedan årskiftet 2011/12 och vi har alla barn födda 2012 och har även bildat en ideel förening :-) Min kontakt med alla olika sponsorer började redan i september förra året, och det tar sin lilla tid att styra upp en kryssning, men det är roligt att fixa och framförallt att göra andra glada :-)

Vi blev en härlig samling av mammor i lördags på knappt 35 mammor efter sena avhopp samt sjukdom, mammorna kom med tåg och flyg från Skåne, buss från norr, buss från Karlstad och några från Stockholm. Dvs vi bor över hela landet, och det är så roligt att vi träffas så här, på riktigt liksom.

image image

 I terminalen mötte jag upp alla som skulle med på kryssningen, vi fick även besök av en av mammorna i gruppen som nyss har fött barn, hon ville komma förbi och kramas :-) Kramkalas deluxe bland oss alla.

image image image image image

Vi hade pre-boarding, vilket är extra lyxigt då vi fick gå ombord före alla andra resenärer. Vi tog oss upp till konferensavdelningen ombord där det serverades ett varsitt glas bubbel och läsk för de som ville ha det. Alla mammor kunde även tjuvkika på alla goodiebags och vinster som var packade och inplastade i burar (jag körde dit allt i fredags).

image image

Mingel, skratt och kramar!

image image

Sedan var det dags att käka middag, vi hade förbeställt middagsbuffé inklusive dryck. Vi skålade, åt massor av mat och självklart så sjöng vi Ja må hon leva.., för en av våra mammor fyllde år i lördags :-) Vi överraskade henne också med ett litet festpaket, som hon fick när hon kom till sin hytt (går att förboka).

  image image

image image image image image

Efter middagen så var det raka vägen till konferensrummet igen för mig och finaste S (min hjälpreda, hihi 😉 ) Vi tog bort all plast från burarna och bar fram alla produkter. En goodiebag på varje stol och alla vinster upp på ett bord. Vi fick in mer bubbel i rummet och läsk och snacks. Också mysiga tända stearinljus och musik i bakgrunden :-)

image image

Jag hade också ordnat med en rolig fotoram som man kunde fota sig i, kändes som att det blev ett uppskattat inslag :-)

image image image image

Alla mamas på plats för den årliga gruppbilden :-)

   image

Sedan blev det dags för vinstutlottning, jag hade gjort i ordning en burk med allas namn i, och tack vare alla fantastiska sponsorer så fick alla mammor en varsin vinst. Mer om alla sponsorer och vinster kommer i nästa inlägg 😉 Jag blev efter utlottningen överraskad av mammorna som hade skramlat ihop till en present till mig. Jag fick ett fint armband men jag ska också få köra fort, fort i en lamborghini, OMG! Längtar!

image image imageimage image image

image image

Ett roligt sammanträffande var att en av våra sponsorer Testagram var ombord för en privat resa, hon och jag syns i ramen på bild nr 5 här nedanför, superkul att träffas :-) Och hon hade med sig en överraskning till oss, vi fick alla ett varsitt rör med brustabletter Bakis :-)

image image image image image image image image image image

Kvällen fortsatte sedan med karaoke, massor av dans, skratt, snack, sång, kramar, selfies och mycket mer.

image image image image

image image image image image

image image

På både vägen ut och hem så var det en otroligt tjock dimma ute, man såg ingenting, bara vitt. Det lättade upp när vi närmade oss Stockholm igen. Vi försökte oss på en kortare promenad uppe på löparbanan, men det blåste och var kyligt, haha så vi gick in igen. Det roliga på söndagsmorgonen, tiidigt, var att det lät mycket utanför vårt fönster. Jag vaknade typ 06.30, drog upp gardinen och där hängde en man, haha, jag trodde jag såg i syne, men nä :-) Han putsade fönstren, what! Swishade förbi vårt fönster. Sååå tidigt en söndagsmorgon. Jag lyckades i alla fall att somna om.

image image

image image

Jag och S tog det riktigt lugnt på vägen hem, shoppade lite och vilade. Några av mammorna passade på att få massage på relaxavdelningen. Vi samlades sedan allihopa lite innan vi skulle kliva av fartyget, för att kolla schlagershow och sedan så blev det kramkalas deluxe innan hejdå :-)

image image image image

image image image image image

Tack alla för en fantastisk kryssning och ett Stort Tack till alla sponsorer som gjorde vår resa lite extra bra. Det kommer fler inlägg om både innehållet i goodiebags och de fina vinsterna som lottades ut i år. Kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *