Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

UnderBARA BARNboxen :-)

Äntligen finns det nu en box för alla med mindre barn, min yngsta son börjar dock bli liite för gammal för denna box men vill ändå tipsa om den :-)

0-1-årsboxens produkter och överraskningar är anpassade till barn i spädbarnsåldern och upp till 1 år och deras föräldrar. Boxen för barn mellan 1-3 år innehåller produkter och nyheter anpassade för den fas som barnet befinner sig i då. Boxarna som innehåller 6-7 produkter (inte små varuprover) skickas ut fyra gånger/år och har ett värde på minst 700kr. En välfylld box med spännande nyheter :-) Gå in på hemsidan och kolla in UnderBARA BARNboxen

UnderBARA BARNboxen, UnderBARA BARN, Nyhet, Tips, Box

Välj vilken box som passar ditt barns ålder bäst. 0-1 årsboxens produkter och överraskningar är mer anpassade till barn i spädbarnsåldern, upp till 1 år och deras föräldrar. Boxen för barn mellan 1-3 år kommer innehålla produkter och nyheter mer anpassade för den fas som barnet befinner sig i då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *