Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vår?

Ska man våga tro att våren äntligen är här nu? Ingen mer snö nu va? Blommorna har som smått börjat att slå ut och våra cyklar är framtagna. Lilleman kämpar på och tycker det är skoj att cykla på sin lilla mini BMX :-)

image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *