Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En kväll med Mariah Carey

I lördags tog jag med mig min vän M till Globen för att se Mariah Carey, biljetter som vi lyckades få av Finest.se som fyller 10 år i år och gav bort ett gäng biljetter till just Mariah Carey. Först till kvarn var det som gällde.

Mariah är ingen jättestor idol, men det är nostalgi och när hon sjöng alla sina hits så sjöng vi med såklart, haha. Bara kolla in sista bilden, hihi. Vi var även bjudna på den stora efterfesten på Café Opera men jag hade nåt så fruktansvärt ont i magen hela lördagen och kvällen. Som värk/kramp, så efter spelningen så blev det raka vägen hem för att duscha och sova. Men spelningen var bra och låtar som I´ll be there, When you believe och Without you håller än idag :-)

image image Mariah Carey, Finest, Finest.se, Sweet Sweet Fantasy Tour, Globen Finest, Finest.se, Mariah Carey, Globen, Sweet Sweet Fantasy Tour

image image

image

En reaktion på ”En kväll med Mariah Carey

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *