Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Påskpyssel i solen

Det blev inte lika mycket pyssel och pynt som det varit tidigare hos oss under påsken. Det liksom bara inte blev. Men litegrann gjorde vi i allafall, färgade bland annat ägg i olika kastruller med kaffe, blåbär och lökskal. Spännande att se när de blir färgade av olika livsmedel. I lördags så var det såklart dags för påskharens bus, han fixar varje år ett virrvarr av snören runt om i vår lägenhet, och det blir både spännande och roligt att se vad han gömt åt barnen :-)

image image image

Strålande sol har det varit heela helgen, helt underbart!

image

Vi gjorde också handavtryck och tumavtryck med färg och förvandlade dem till tuppar och kycklingar. Sen gjorde vi roliga och knasiga ägg med ögon, mustacher och näsor (hittade ett färdigt pysselkit på TGR)

image image

2 thoughts on “Påskpyssel i solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *