Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Flottsbro, en dag i backen!

Den roligaste och härligaste dagen på länge hade vi i söndags, jag hade lovat äldsta sonen att åka slalom så vi tog bilen till Flottsbro som bara ligger en kort bit ifrån oss. Sonen har aldrig stått på ett par slalom skidor förut och var lite nervös och för mig var det typ 8 år sedan. Men det gick hur bra som helst. Sonen åkte själv direkt i liften och tog sig ner utan problem i barnbacken. Dottern som har åkt med skolan några gånger vågade sig på de branta (farliga) 😉 backarna, medans jag och sonen höll oss till barnbacken och familjebacken. Solen strålade och sken hela dagen. Sambon och lilleman var också med, de lekte i snön och i lekparken. Vi avslutade dagen med en sen lunchbuffé av pannkakor och tacos. Flottsbro har öppet hela påsken mellan 10-17 för den som vill åka innan all snö försvinner.

image image image image

image image

image image

image image image image

Flottsbro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *