Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Ny favorit till filmjölken!

Varje månad får jag hem denna spännande box från Testagram :-) Lika roligt varje gång att öppna för att se vad det är för innehåll. Denna gång så är min klara favorit müslin från AXA, mumsigt med filmjölk. Fler produkter i boxen ser ni på bilden nedan, tex tandkräm från Pepsodent och Glutenfria våfflor från Kungsörnen. Kolla in deras hemsida om hur just du kan prenumerera på dessa boxar!

image Testagram, TestagramS, AXA, Granola, Nyheter

2 thoughts on “Ny favorit till filmjölken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *