Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lets Dance live med kidsen!

I fredags hängde vi på genrepet av Lets Dance. Jag, barnen och vänner. Det har blivit en tradition varje år och i år fick vi toppenbra platser precis vid scenen. Visst, vi såg allt från sidan, men det gjorde inget. Efter showen fick alla möjlighet att fota samtliga deltagare plus att alla barn fick en varsin goodiebag när vi gick hem. Dessa biljetter släpps alltid en bra tid innan på TV4:s hemsida och kostar 60 kronor. Så passa på att gå någon fredag framöver. Av årets deltagare så håller jag tummarna liite extra för Nassim, Rickard och Isabel :-)

image

image image

image image

image image

image image image

image image image Lets Dance 2016, Genrep, Lets Dance live

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *