Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sonens Forntid

Oj, ja nu ligger jag efter i skrivandet här, men jag har bara varit ledig i påsk och tagit det lugnt :-) Har varit såå skönt. Förra vecka så bjöd sonens klass in till vernissage av Forntiden. Riktigt impad av han och hans kompisars mästerverk :-) De uppträdde även i aulan med sånger och textuppläsning. Stolt mamma!

image Forntiden, Vernissage

En reaktion på ”Sonens Forntid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *