Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Påskkassen från Middagsfrid!

Vilken lyx det kändes förra veckan att få hem så här mycket mat inför påsken. En hel påskbuffé, haha. Riktigt bra råvaror och det fanns något som alla i familjen gillade. Jag lyckades faktiskt att vinna denna Påskkasse från Middagsfrid, och i fredags efter Lets Dance hade vi bjudit hem vänner för att mumsa loss på alla godsaker. Jag kan säga att efterrätten – en citronkladdkaka med grädde blev min absoluta favorit. Men även den supergoda laxen plus salladen gjord på rödbetor, ärtor och fetaost.  En fantastisk idé med såna här kassar inför högtider tycker jag. Allt hemlevererat, bara att tillaga!

image image Middagsfrid, Matkasse, Påskkasse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *