Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Middag från Aptit.se

För några veckor sedan var jag på ett event som Aptit.se ordnade, med underhållning, mingel och massa god mat. Jag hade turen att vinna ett presentkort och det använde vi oss av i fredags när svärmor var och hälsade på oss. Vi beställde hem mat från Ciao Ciao Grande, för att det var restaurangen som passade oss alla i familjen. Finns väldigt många olika restauranger att välja bland :-) Barnen beställde pizza, men jag valde en fantastisk god rätt, parmesangratinerad laxfilè med grönsaker och pasta i pestosås. Vi lyxade till det och beställde även tiramisu till efterrätt, och det var nog den största efterrätt jag nånsin sett, haha :-) Orkade inte äta upp den!

Ett smidigt sätt att beställa hem mat, klicka bara i och sedan få maten hemlevererad från restaurangen :-)

image Aptit.se, Ciao Ciao Grande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *