Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lejonvakten: Ryter igen

I söndags var vi inbjudna av Wonderland Event och Disney Junior till förhandsvisningen av Lejonvakten: Ryter igen. Tv-serien Lejonvakten har premiär 9 april, men på långfredagen så är det faktiskt premiär för den 45 min långa filmen, den film vi fick se i söndags 🙂 Barnen gillade filmen och de fick även en varsin goodiebag samt bjöds på korv med bröd, smakis och popcorn. En mysig förmiddag med kidsen.

Lejonvakten, Disney Junior, Wonderland Event, Event, Bio

Om den nya tv-serien:

”Den storslagna berättelsen om Disneys ”Lejonkungen” fortsätter i en ny tv-serie som heter ”Lejonvakten”. TV-serien inleds med en 45 minuter lång film ”Lejonvakten: Ryter igen” som har premiär på Disney Junior den 25 mars kl 17:15. Filmen visas även samma dag och tid på Disney Channel och Disney XD. Den nya TV-serien ”Lejonvakten” har premiär 9 april kl 09.00 på Disney Junior.

”Lejonvakten” handlar om lejonet Kion, son till Simba och Nala och lillebror till Kiara, när han tar sig an ledarrollen i Lejonvakten, vars uppdrag är att upprätthålla ordning i Lejonriket. Traditionellt har Lejonvakten endast bestått av lejon, kända för att vara de modigaste, snabbaste, starkaste och mest skarpsynta djuren på savannen. Men Kion bryter traditionen genom att välja ut några av sina vänner som han tycker passar bäst för uppdraget; grävlingen Bunga, geparden Fuli, flodhästen Beshte och hägern Ono.

Många älskade karaktärer som vi känner igen från ”Lejonkungen” dyker upp i både filmen och serien, bland annat Mufasa, Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu och Kions storasyster Kiara.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *