Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Håller tummarna för reklamfilm!

Ja, jag har en egen sida på Statist.se, alldeles nyss skapat den, varför inte tänkte jag. Dottern har haft sin sida länge och får ju jobb lite då och då. Perfekt med extra pengar. Och nu har jag varit iväg på min första provfilmning för en reklamfilm. Jag väntar med spänning på besked. Va där i onsdags och kystomprov samt inspelning är redan nästa vecka. Beskedet borde komma idag, eller i helgen 😉 Skräckblandad förtjusning!

På provfilmningen så fick jag göra olika scener, en där jag skulle skratta, en när jag skulle se rädd ut, en där jag skulle gråta och en när jag först skulle skratta för att efter ett tag titta upp och se förvånad ut när jag såg en viss person 😉

Statist.se, Statist, Reklamfilm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *