Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Min lilla kämpe <3

Ja ni, detta är min lilla kämpe till dotter. Hon var otroligt modig och duktig i fredags när hon opererade bort sina halsmandlar. Jag följde med in och höll hennes hand när hon sövdes. Sen precis när jag fick komma in på uppvaket efter op så vaknade hon till, men då var hon helt förvirrad och snurrig, mitt lilla hjärta. Hon somnade om en timme till. Sen käkade hon en isglass och drack tre festis. Under helgen så har smärtan tilltagit och hon tycker att det är jobbigt att svälja, det gör ont. Hon får smärtstillande var tredje timme, jag stannade hemma från jobbet i måndags och igår. Bara för att se att hon är okej. Jag ville inte lämna henne när hon hade så ont. Vi tog en kort promenad ute i det fina och soliga vädret, hon ville ha luft och se något annat än våra väggar inne :-)

Det kändes lite bättre för henne i morse så nu hoppas jag att det vänder :-) And I´m back at work!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *