Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Jollyfesten – alla är inbjudna!

Ja ni, imorgon börjar den, den stora Jollyfesten hos Jollyroom, och vad innebär det då, undrar ni? Jo det betyder att från imorgon och två veckor framåt så kommer det att vara otroligt låga priser och överraskningar varje dag på deras hemsida :-) Kan väl inte bli bättre?

Själv är jag ute efter inredning och förvaring till barnens, framförallt sönernas rum. Ska bli spännnade att se om och vad jag hittar för fynd 😉 Det är i alla fall en perfekt början på våren, att kunna fynda till barnens rum från denna kampanj. Så missa inte detta, att det varje dag från imorgon kommer att presenteras produkter till superbra priser på Jollyrooms hemsida, allt från vagnar, kläder och inredning :-)

Jollyroom, Jollyfesten, Erbjudanden, Överraskningar, Låga priser

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *