Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lekmer i Barkarby

Ja vilken morgon vi fick i lördags, jag och äldsta sonen när vi åkte till Lekmer i Barkarby för VIP-frukost och shopping. Vi fyndade lego, utklädningskläder, kläder och annat smått och gott. Vi fick också smaskiga mackor och smoothies. Tummen upp på en bra start på lördagen :-) Och ja, med oss hem förutom det vi shoppade så fick vi välfyllda goodiebags plus en skötväska från Elodie Details!!

image

image

Lekmer, Lekmer.se, Elodie Details, VIP-frukost, Event, BabyEvent, Erbjudanden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *