Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Event på Lekmer Barkarby :-)

Hello :-)

Ingen sovmorgon idag, hehe, men ett lovely event att se fram emot på Lekmer i Barkarby. Vi är inbjudna till en VIP-frukost i butiken en timme innan öppning, lyx värre må jag säga :-) Snart på plats! Jag är väl mest ute efter inredning till barnens rum, men jag lovar att det kommer att finnas massor annat att fynda loss bland, till bra priser. Senast jag var där fyndade jag massor av lego.

Vi som är inbjudna till denna VIP-frukost kommer även att få en unik goodiebag samt en skötväska från Elodie Details, stor tumme upp på den!

elodie-details-skotvaska-gilded-grey

Förutom alla supererbjudanden som redan är i butiken (på bland annat barnvagnar, inredning) så kommer det under helgen att vara 15% på allt från Skip Hop och 15% på alla bilbarnstolar från BeSafe. Så passa på att fynda för er som har möjlighet att åka förbi, adressen är Enköpingsvägen i Barkarby :-) Självklart är även Lekmer-apan på plats hela helgen för att träffa alla barn.

Lördag: *Handla för minst 500 kr få goodiebag på köpet! OBS: *Gäller de 250 första kunderna. Erbjudandet gäller endast i Lekmers fysiska butik i Barkarby.

Söndag: Tävla om fina priser + Köp barnvagn för minst 3500 kr och få en åkpåse på köpet! Erbjudandet gäller endast i Lekmers fysiska butik i Barkarby.

Men för er som inte har vägarna förbi, misströsta inte – klicka in er direkt på lekmers hemsida, där hittar ni erbjudanden i deras helgjakt med 600 produkter, kolla in: Lekmer.se/helgjakt.

Kraam

Lekmer.se, Lekmer, Babyevent, 27-28 februari 2016, Barkarby, Lekmers butik, Goodiebag, Erbjudanden, Tävling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *