Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bokrean 2016 – startar NU!

Många böcker finns det och idag startar årets bokrea, en rea som jag inte missar :-) Precis nu kl 07.00 startar Akademibokhandeln sin rea, och mellan 07.00-10.00 så kör de på erbjudandet ta 4 böcker betala för 3, tummen upp på den. Åhlens och övriga bokhandlar startar oxå idag :-) Så vad ska jag köpa i år? Inte riktigt klart ännu, men det kommer nog att bli ett gäng böcker till barnen, mina stora kids läser mycket, vilket är toppen tycker jag. Själv gillar jag biografier och kommer att spana efter såna böcker. Jag ska nog shoppa någon målarbok till dottern med, hon ska ju operera sig på fredag och kommer behöva ha lite sysselsättning. Återkommer med vad jag fyndade :-)

denna-dagen-ett-liven-biografi-over-astrid-lindgren den-rogivande-malarboken-farglagg-som-terapi messi-biografin-0 sex-droger-en-dj-0 zlatan-allt-om-fotbollshjalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *